In deze editie:

Column en rubrieken

Magazine Natuur in de Gemeente – december 2017

Beste lezer,

De feestdagen zijn weer in aantocht. Dagen om op je gemak eens in een stapel interessante artikelen en boeken te kunnen duiken die je in het afgelopen jaar weer hebt verzameld, maar waar je nog niet aan toe bent gekomen om hier eens goed voor te gaan zitten. Deze editie van het magazine houden we dan ook kort en waarbij we alleen in gaan op twee onderwerpen die op dit moment spelen en welke in 2018 een verder vervolg gaan krijgen.

Namens het team van Platform Natuur in de Gemeente wensen wij u hele fijne en warme dagen toe! En dat 2018 een jaar mag worden waarin we er samen voor kunnen zorgen dat er weer veel mooie en nieuwe bruggen worden geslagen tussen de groensector en andere sectoren.

Met vriendelijke groet,
Team Platform Natuur in de Gemeente

Agenda

18 januari 2018 Mini-symposium ‘Bosbeheer en Ecologie’ Helicon Apeldoorn Meer informatie