Regelink Ecologie en Landschap en Orangle Logic
 

De eerste editie van het magazine Natuur in de Gemeente

Magazine voor gemeenten door gemeenten!

Graag presenteren wij het eerste nummer van het digitale kwartaalmagazine ‘Natuur in de Gemeente’. Dit magazine is hét magazine voor en door gemeenten, initiatiefnemers en organisaties die met de bescherming van flora en fauna te maken hebben.
Het magazine is onderdeel van het Platform Natuur in de Gemeente. In dit Platform wisselen gemeenten en andere overheidsinstanties onderling kennis uit over natuur(wetgeving).
Onderwerpen die in het magazine aan bod komen zijn onder andere jurisprudentie over en natuurwetgeving in de gemeentelijke praktijk, actuele onderwerpen die daarbij een rol spelen, achtergrondartikelen en verslagen van symposia en expertisemiddagen.
Het magazine is ook gekoppeld aan het Forum Natuur in de Gemeente. Dit forum biedt de gelegenheid om met mensen in gesprek te gaan over onderwerpen die in het magazine aan bod zijn gekomen.

Aan de ene kant blijken de succesverhalen en aan de andere kant juist de vragen waar je als gemeente mee worstelt interessant voor de lezers. Als je informatie over een onderwerp wilt delen, met bepaalde vragen zit, of informatie over het aanleveren van bijdragen wilt hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@natuurindegemeente.nl.
Voor meer informatie kan je ook een bezoek brengen aan onze website www.natuurindegemeente.nl.
Naast korte artikelen zijn ook columns, oplossingen, overdenkingen en  tips van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Team Platform Natuur in de Gemeente

Download PFD versie van het Magazine